Veikkauksen lottostudio
Kuva: Veikkaus

Lottovoittaja kateissa Tampereella – Yli 60 000€ Potti odottaa omistajaansa

Tampereen lottovoittaja kadoksissa – Yli 60 000€ voitto odottaa lunastajaansa

Tampereella viime vuoden juhannuksena Ratinan K-Supermarketissa pelattu lottovoitto on yhä lunastamatta. Viime vuonna pelatussa lottokupongissa on oikea 6+1 tulos ja voittokupongin arvo on jopa 62 585 euroa. Voiton lunastukselle alkaa olla kiire, sillä lottovoitot tulee lunastaa vuoden kuluessa arvontapäivästä. Tämän voiton viimeinen mahdollinen lunastuspäivä on 25.6.2023.

Voittaja ei ollut tunnistautunut Veikkaus-kortilla pelatessaan, joten voitto on lunastettava voittokuponkia vastaan Danske Bankissa tai jossakin Veikkauksen omassa pelisalissa.

Jos olet pelannut lottoa viime vuoden juhannuksen tienoilla Ratinan K-Supermarketissa, nyt kannattaa tehdä kotona kesäsiivous. Arvokas voittokuponki voi hyvinkin piillä odottamattomassa paikassa.

Mikäli voitto jää lunastamatta, voittosumma siirtyy jakamattomiin varoihin. Nämä varat palautuvat tulevilla kierroksilla pelien voitonjakoihin erikoispotteina, korotettuina voitonjakoina tai arpojen lisäarvontojen muodossa.

Pakollinen tunnistautuminen auttaa kadonneiden voittokuponkien kanssa

Veikkauksen kuponkipelien pelaaminen on edellyttänyt tunnistautumista 15.5.2023 lähtien. Tunnistautuminen takaa sen, että asiakas saa voittonsa varmasti talteen, vaikka kuponki jäisi tarkistamatta tai katoaisi kokonaan.

Jos myyntipaikassa tunnistautuneena pelattuun peliin osuu alle 2000 euron voitto, se maksetaan automaattisesti asiakkaalle. Mikäli voittosumma on 2000 euroa tai enemmän, voittajan pitää todentaa henkilöllisyytensä Veikkauksen sivuilla tai jossakin Veikkauksen pelisalissa, jonka jälkeen voitto maksetaan voittajan peli- tai pankkitilille.

Vuosittain on jäänyt miljoonittain lunastamattomia voittoja

Vuonna 2022 lunastamattomia voittoja kertyi yhteensä noin 3,6 miljoonaa euroa, josta pelkästään Loton lunastamattomia voittoja oli noin miljoona euroa. Suurin osa näistä voitoista on pieniä, muutaman euron voittoja.

Voittokupongit voivat mennä hukkaan tai niiden tarkistaminen vain yksinkertaisesti unohtuu. Asiakkaat saattavat myös kokea, että voitto on niin pieni, ettei sitä jakseta käydä lunastamassa. Tämä on valitettavaa, sillä jokainen voitto, pieni tai suuri, on syytä juhlaan.

Suurin lunastamatta jäänyt lottovoitto on vuodelta 1995, jolloin noin 14 miljoonan markan (noin 2,4 milj. euroa) Vantaalla pelattu voitto jäi lunastamatta. Voittajaa etsittiin useampaan otteeseen mediassa, mutta voittajaa ei koskaan löytynyt.

Henkilökohtaisesti, nämä luvut ovat hämmästyttäviä. On vaikea kuvitella, että joku voisi unohtaa tai jättää lunastamatta voiton, joka voisi muuttaa heidän elämänsä. Toivottavasti tämä tarina rohkaisee ihmisiä tarkistamaan vanhat lottokupongit ja lunastamaan voittonsa ajoissa.

Lähde: Veikkaus

Jaa tämä artikkeli


Viimeisimmät artikkelit