Lotto ja tunnistautuminen
Kuva: Veikkaus

Porukkapelien kestopelaaminen palaa Veikkauksen myyntipisteisiin

Kaivattu ominaisuus tekee paluun

Kun Veikkauksen kuponkipelien, kuten Loton ja Eurojackpotin, porukkapelien kestopelaaminen keskeytettiin viime toukokuussa tunnistautumisvaatimuksen myötä, moni pelaaja jäi kaipaamaan tätä suosittua ominaisuutta.

Nyt, torstaista 21.09.2023, alkaen se on taas mahdollista, kun Veikkaus palautti tämän suositun ominaisuuden asiakkaiden iloksi.

Fyysinen pelaaminen säilyttää vetovoimansa

Vaikka digitaalinen pelaaminen on yleistynyt tunnistautumispakon myötä, moni arvostaa edelleen fyysisiä myyntipisteitä ja niiden tarjoamaa pelikokemusta. Erityisesti Loton porukkapeli ja Eurojackpotin porukkapeli ovat pitäneet pintansa suosituimpina pelimuotoina myyntipisteissä.

Helppoutta porukkapelaamiseen

Uudistuksen myötä pelaajien ei enää tarvitse uusia pelejään joka viikko myyntipisteissä. Esimerkiksi työporukka voi nyt osallistua Loton arvontaan jopa 10 viikon ajan yhdellä kertaa.

Laajempi pelivalikoima

Muutos ei rajoitu vain Lottoon ja Eurojackpotiin. Myös Vikinglotto, Keno ja Kaikki tai ei mitään -peli kuuluvat uudistuksen piiriin. Tämän lisäksi Lottopelien yhteydessä (Lotto, Eurojackpot ja Vikinglotto) voi pelata myös Jokeri, ja Lomatonni -pelejä kestopelinä.

Tunnistautuminen säilyy

Vaikka pelaajille tarjotaan nyt lisää joustavuutta, on silti muistettava, että myyntipisteissä kestopelien ostaminen edellyttää edelleen tunnistautumista, ja tunnistautuminen koskee edelleen jokaista porukkapelin osallistujaa.

Jaa tämä artikkeli


Viimeisimmät artikkelit